Om oss

«Ås Elektriske AS av personer som er med i daglig drift
og har lidenskapelig interesse for faget.»

Ås Elektriske AS er en elektroentreprenør med lang og tro tjeneste mot lokalmiljøet i og rundt Ås og Follo. Vi ønsker å være en elektrorepresentant hvor kompetanse, erfaring og leveringsdyktighet er blant fokusområdene. 

Ås Elektriske AS ble stiftet av Ragnar Larsen i år 1964 og har passert 50 år. Flere av dagens medarbeidere har vært med i mange av disse årene. Dette har ført til at vi har en stor og god kundeportefølje og mange gode kunder. 

I dag drives og eies Ås Elektriske AS av personer som er med i daglig drift og har lidenskapelig interesse for faget. 

Vi består i dag av totalt 14 medarbeidere som til enhver tid ønsker å dele sin kompetanse og erfaring med våre kunder. Vi har spesielt god kompetanse innen service, bolig, næringseiendom, skoler og barnehager. Vi leverer komplett med teknisk elektro, belysning, tele/data, audio/video, alarmanlegg, brannvarsling og annet som skulle være ønskelig. 

Ås Elektriske AS er en fleksibel bedrift og vi tilpasser oss våre kunder etter ønske. Vi har også for kunder fungert som driftspersonell/vedlikeholdspersonell da vi har vist at vår erfaring er ”det kundene trenger” 

Samarbeidspartnere