Tjenester

Velger du Ås Elektriske kan du være trygg på at du får en aktør du kan stole på. En aktør som gir deg profesjonell veiledning og som utfører arbeidet etter dine krav og behov!

Vårt tilbud inkluderer et bredt spekter av tjenester som belysning, smarthus og prosjektering, i tillegg til tradisjonelle elektrikertjenester. Enten det er opplegg av elektrisitet i boliger, skoler, kontorer eller lager – våre dyktige medarbeidere har den erfaringen som sikrer kvalitet i hvert steg av prosessen.

Forpliktelse til kvalitet

Vi forplikter oss til å levere arbeid som oppfyller både forventninger og avtaler. Med medlemskap i NELFO, EKOM og Elscoop Handel AS, understreker vi vår dedikasjon til kvalitet og pålitelighet.


Innovasjon og tilpasningsevne

I en verden hvor elektrisk bruk stadig forandres, prioriterer Ås Elektriske modernisering og oppgradering av anlegg for å møte fremtidens krav. Vi forutser bruk og tilpasser løsninger for å optimalisere kundens behov, og med vår ekspertise veileder vi deg til de beste løsningene.

Tjenester privatmarked:

Tjenester proff / bedriftmarked:

Smarthusløsninger

Smarthusløsninger tilbyr vi naturligvis også og vi har stort fokus på elementer som er med på å øke comforten. Led-belysning, varmestyring, lyssetting med mer, er svært etterspurt i dag og mer vil det bli. Derfor tenker vi ofte at løsningene vi leverer skal vare lenge i tillegg til at vi skal sørge for høy kvalitet og trygghet for kundene.

Elbil lader / Ladestasjon / Vegglader

Skal du lade hjemme er det svært fordelaktig å gjøre det med en dedikert vegglader. Hvis du benytter vanlig stikkontakt til fast lading hjemme, kreves det uansett en egen kurs sikret med jordfeilbryter type B. Det er dessuten ikke tillatt med mer enn 10 A sikring, noe som betyr at ladeeffekten maksimalt blir 2,2 kW og ladetiden lang!
Ta kontakt så finner vi beste løsning for deg og din elbil!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller send inn en henvendelse.

Ås Elektriske er en elektrobedrift med skyhøye krav til kvalitet. For våre kunder utfører vi flere tjenester innen belysning, smarthus og prosjektering, men først og fremst tradisjonelle elektrikertjenester. Det betyr opplegg av elektrisitet i boliger, skoler, kontorer, lager og mye mer. Våre dyktige medarbeidere utfører naturligvis arbeid både privat og til næring. Ved å bruke Ås Elektriske får du en elektrikerbedrift med erfaring, tyngde i markedet og profesjonalitet. Dette skal sørge for at våre kunder alltid kan stole på at arbeidet vi utfører skal være bra og i henhold til forventninger og avtale. Vi bruker boligmappa.no og er medlem av NELFO, EKOM samt medlem av Elscoop Handel AS.En viktig del av vår hverdag er modernisering og oppgradering av gamle elektriske anlegg. For Ås Elektriske er det utrolig viktig å tenke fremover. Den elektriske bruken er i dag annerledes enn den var for bare 5 år siden. Derfor er det avgjørende at vi tenker forutsatt bruk for våre kunder. Hva er behovet for kunden? Hvordan kan vi legge opp elektrisiteten på en måte som dekker behovene for våre kunder. Vi er flinke på rådgivning og det nyter våre kunder godt av. Ofte er vår fagkunnskap og rådgivning med på å hjelpe kundene til en enda bedre løsning enn kunden hadde sett for seg.